CUBALAH MAIN.... BEST!!!!

23 September 2010

MERDEKA!!!

Assalamualaikum.... huh! akhirnya.... Merdeka! Merdeka! Merdeka!.. UPSR dah abis.. dapat lah relaks2 sikit.. n dapatlah aman n tenteram sikit nak tengok bola.. Nnti N9 lawan Kelantan.. urrmm... mesti tengok ni.. hehe. tp masih ade peperiksaan akhir tahun. xpe.. Esok mungkin bincang kertas soalan.. tp kertas satu je la.. hm... cikgu kate sains saya salah 2 jer. tp xtaulah... mintak2 betul lah 2... ape-ape pon rasenya, UPSR lebih senang lah skit dr canang n percubaan.. Betullah apa yg org cakap selama ni.. keh keh keh. Diaorang kata pasni buku dah tak pandang dah. Amboi2.. ade 3 bulan lagi ni. Ha! lagi satu yg tak best kena jadi pengerusi kat perhimpunan bulan ni n bulan 11. dah lah dgn ketua pengawas 2... xsuka3. sbb apa? dia 2 bersubahat dgn *****.. Tu yg marah tu... geram betul lah.. Dia 2 lelaki yg dia ni pompuan.. Lelaki pulak yg ikut cakap pompuan.. hish... xtau la. kat skolah ni ada mcm jenis perangai. Org yg kita percaya jugak lah rupanya musuh dalam selimut tu... kesian.. Tapi x pe. kite tengok je la apa balasan yg akan dia dapat nanti.. Mula2 tgok keputusan UPSR dia nanti... Kalau teruk mungkin Allah dah balas... hmmmm.. mintak2 lah dia sedar nanti.. Sekarang blum sedar agi 2. Yelah kawan baik die ade. Pengganti saya pun dah ade kan.. Skarang ni die tanya soalan dekat "pengganti" tulah... Sebenarya die (*****) dan kawan die tu blagak sombong je x nk tanya kat saya tu.. Mcm dah pandai sangat.. Tp tgok2 "pengganti" tu sebenarnya tanya saya balik.. hahaha. Tengok, balik2 kesini jugak peginya jawapan tu. Mcm food chain tau.. tapi ni answer chain. consumer saya.. haha. Hah! ingat nk tulis sikit.. dah lebih pulak.. ok la byeee

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

K0mEn...