CUBALAH MAIN.... BEST!!!!

11 Jun 2011

ESOK DAH NAK BALIK!!

         Assalamualaikum.... huhuhu sedihnyee.. esok dah nak balik asrama dah.. rasa cam baru je cuti. dah kena balik..cepatnya masa berlalu. so lepas ni kena kemas2 dan buat persediaan apa yang patut.. heee,,, tak bestnya!! Lepas ni ntah bila lagi boleh bukak internet.. 2 minggu lagilah nampaknyaaaaaa....


video

03 Jun 2011

CATATAN MASA CUTI..

            
        Assalamualaikum.... apa khabar?? Selamat bercuti!!! walaupun dah seminggu berlalu.. sebenarnya x bercadang pun nak update blog nie... tapi oleh sebab kak shida suruh so kita update jugak lah nampaknya.. hohohoooo. Kerja rumah banyak lagi ni.. aduh!!!

      Sebenarnya x idea pon nak tulis apewww.. puas tadi dok memerah otak.hehehe. Oppppsss..  ade sesuatu yg akan dijadikan mangsa di depan mata! nak tau ape? dia kecik je tapi gemok! comel dan bernafas! tapi.... dia tengah tido!! x pelah kacau skejap.. SOORRY GEMOK!!!!!!





tido jerr... xdek keje lain ker


mungkin mengalami sedikit kekejangan sebab dikejutkan drpd tido

ha!!!!! terkejut

....??????????????.....

jbvdujvduivvk kkjhvsu!!!!

sedapnya tido atas tilam...

last season...






     

02 April 2011

17 Mac 2011

TAHNIAH...

Assalamualaikum.... tahniah diucapkan kpd Datuk Lee Chong Wei kerana berjaya mengalahkan Lin Dan!!
Semoga lepas ni boleh menang lagi... hahah..  kalau dulu asyik kalah je dgn Lin Dan ni. Brapa kali je menang.. Xtaula camne leh menang lak... errmm... tapi x pela.. Bagus!! he3..

13 Mac 2011

Catatan Baru

My friends *kak shida

       Assalamualaikum... Apa khabar?? Lama dah x  update blog.. sibuk memanjang. Cuti seminggu ni leh lah  gak on9.. Tp, nama je cuti sekolah tapi bukan cuti kerja rumah..
Ok. Nak cite pasal skolah baru..xde la baru sgt.. dah 3 bulan. Eerrrmm... Antara kawan2 baik di sana ialah... Haidah, Ain, Izzaty, Nurin, Izzah, Sabrina, Raihanah, Hafizah, Afiqah, Anisa, Husnina, Intan dan ramai lagi... Sorry ye x sempat nk tulissss..

1 Ibnu Sina.. Seramai 28 org murid iaitu 17 org puteri dan 11 org putera... Kira penuh la jugak kelas tu... Ketua tingkatan  Lokman. Penolong k.tingkatan Athirah. Dan semua org2 bawahnya....

Hari  tu baru je habis ujian bulan 2.. Ujian tu selama 3 hari.. Ujian pertama paling tinggi 7A 2B.. bagus la tu.. 1 Sina kira bagus la gak.  Sbb apa?? Sbb.... Raihanah dapat nombor 1 dalam tingkatan.. haa.... Walaupun Sina kelas terbawah, tapi Sina gak yg no 1.

Okla.. habis bab tu.Masuk bab baru. Bench form1 tahun ni rami yg pergi Umrah.. Wah bestnya! Terasa nak pergi lagi jerrr.... InsyaAllah pergi Haji plak nanti.. InsyaAllah. Doa-doakan ye!!   Kpd yg dah pergi, tengah pergi atau akan pergi selamat menunaikan Umrah.. Semoga sihat2 selau..   Doakan kawan2 di sini yer!!! Terima kasih..

Huh... kerja skolah x siap lagi ni. Aduhai, camne ni??? Bukan malas cuma x de idea la sekarang.. Ni tengah mencari ilham la ni.. he3. Msa tahun6 senang sikit.. Ni dah form1 ayat kena panjang2.. hhhhhhuuuu...